KIHÜLT MENZA – Irodisták nyilvános étkeztetése // Nemnövekedés Hét Budapest

A Kihült menza a Nemnövekedés Hét Budapest 2016 keretében feltálalja:

Köztéri ebéd- és vacsorasorozat a közösségi felelősségvállalás és a megosztás jegyében nem csak irodai dolgozóknak

kihult

A Kihült menza olyan képző- és médiaművészek csoportja, akiket egy irodába sodort az ár: egy helyen dolgoztak vagy dolgoznak az elmúlt időszakban, hogy a művészet mellett a napi betevőt is az életük részévé tegyék. A monoton munka megtörésének érdekében alakult meg a Kihült menza csoport, mely közösségi étkeztetéseket valósít meg, a gondoskodás, felelősségvállalás jegyèben. Az iroda környékén egyébként is többnyire megoldatlan a jó minőségű, elérhető áru táplálkozás lehetősége, ezért döntöttünk úgy, hogy inkább egymásnak főzünk. Az étkezéseket a jó idő beköszöntével kivisszük az irodaépület falai közül és különböző köztereken valósítjuk meg.
A fesztivál ideje alatt szeretnénk meghívni az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak hozzánk és Budapest közterein ebédeljenek vagy vacsorázzanak velünk Keddtől péntekig négy különböző helyszínen a bolygó végességére és az erőforrások korlátozottságára utaló, de mindenképp ehető fogásokkal várunk!

Részletek:  https://www.facebook.com/events/134723126976439

******* Public cooking and eating
Leftover Meals – Kihült menza
Artist group who discovered the joy of eating together, also in public, especially since they work in an office. They invite you to join and meet them throughout the festival.
https://www.facebook.com/events/675316085967150/

✌ Tuesday 30th August, 8 pm @Szabadság Bridge
✌ Wednesday 31st August,1 pm @parking lot on the top of Lehel market
✌ Thursday 1st September, 8 pm @Small underpass below the railways (close to Nyugati railway station)
✌ Friday 2nd September 8pm Szent Gellért tér